Top

Your Royal Highness

  • Your Royal Highness
  • Your Royal Highness
79,00
Deze My Favourite Four heeft al een nieuwe eigenaar... Shop gerust verder, of mail ons via info@myfavouritefour.nl je favourite wensen!

De Your Royal Highness is een My Favourite Four uit de Large Collection. En we hebben er niet voor niets een koninklijke naam aan gegeven, want koninklijk blauw en goud voeren de boventoon in deze sjaal! We combineerden een hele mooie lichte blauw-witte panterprint met een warme goud-blauwe bloem aan de zijkanten (dit zijn de sjaals waarmee je een knoop maakt). De sjaals in het midden hebben aan de ene kant een chinees tafereel en aan de andere kant een fantasiemotief. De afwerking met de goudbruine balletjesbies maakt het tot een mooi geheel.

De Your Royal Highness is echt een tijdloze sjaal; blauw en goud zijn altijd goed. Hij maakt bijvoorbeeld een klassieke (werk)outfit van een mooie broek met een jasje tot iets bijzonders. Maar ook bij een goede jeans met een witte blouse of een wit topje staat hij echt prachtig.  

De Your Royal Highness is een uniek exemplaar, gemaakt van een mix van materialen (zijde, polyester en satijn). Door deze samenstelling valt hij lekker vol en soepel om je hals en blijft hij goed zitten. 

Afmetingen: 1,60 x 1,60 x 2,50 (driehoek).Dit vinden anderen van My Favourite Four (0)
Type de code over
Laat weten hoe leuk je deze My Favourite Four vindt!
@
@
Type de code over