Top

Live Shoppen in de One Day Shop!

Hoe werkt het?
Ben je helemaal weg van My Favourite Four? En krijg jij minimaal tien vriendinnen, kennissen of collega's bij elkaar      die ook wel zo'n sjaal zouden willen? Dan organiseren we voor jullie graag een My Favourite Four One Day Shop!
 
Make Your Own
Natuurlijk stellen wij voor jou de mooiste My Favourite Four sjaals samen. Maar tijdens de One Day Shop is het ook mogelijk om je eigen sjaal samen te stellen! We nemen er een heleboel mee, waarmee je zelf aan de slag kunt. Ook hebben we verschillende biezen voor de afwerking waaruit je kunt kiezen. Zo stel je dus helemaal jouw eigen unieke My Favourite Four samen!

De voorwaarden
Wij komen naar jou toe met onze collectie My Favourite Four sjaals en een selectie losse sjaals en biezen. (In overleg kan de shop ook bij ons georganiseerd worden.)

Als dank voor je gastvrijheid en het ter beschikking stellen van je huis krijg je van ons 10% van de opbrengst van de avond. Deze kun je vervolgens besteden bij My Favourite Four.

Binnen een straal van 20 kilometer rondom Utrecht rekenen wij geen reiskosten. Woon je verder weg, dan vragen we een vergoeding van €0,40 per kilometer.

Zelf samengestelde sjaals worden binnen twee weken thuisgestuurd. 

We hebben een voorkeur voor contante betaling (zowel voor de kant en klare sjaals als de sjaals die je zelf samenstelt). 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via info@myfavouritefour.nl.